SUOMELA CAMPING

AVAAMME JÄLLEEN TOUKOKUUSSA 2023


Tervetuloa Suomelan leirintäalueelle!


Kaunis ja idyllinen leirintäalue aivan Kärsämäen kylän kupeessa, metsän laidassa. Meille voit surauttaa suoraan nelostieltä. Alueella on sähköistettyjä ja lämmityspatterilla varustettuja, siistejä hirsimökkejä, -riihiä ja -aittoja, telttapaikkoja sekä erilliset paikat karavaanareille. Käytössä on yhteiskeittiö 24h, wc- ja suihkutilat, pyykkitupa (hinta 5-10€/h) sekä grillikatos polttopuineen.

Pihapiiristä löytyy myös kahvila (respan aukioloaikojen mukaan), jossa voit nauttia esimerkiksi makeita- ja suolaisia vohveleita, uusi täysmittainen frisbeegolfrata, tennis- sekä lentopallokenttä, hauskoja lokariautoja ratoineen, valaistu kuntorata ja -portaat, sekä mainio puulämmitteinen sauna. Oman saunavuoron voit varata Suomela Campingin vastaanotosta. Leirintäalueen vierestä löydät myös laadukkaan paikallisen leipomokahvila Paakarin Pysäkin, jossa voit sekä lounastaa, että ostaa mukaan paikallisen leivän lisäksi muunmuassa paikallisten taiteilijoiden ja käsityötaiturien tuotteita sekä matkamuistoja. Kauppoihin on leirintäalueelta matkaa noin 500m (K-market) ja 700 m (S-market), sekä Juustoportille 1 km. 

Kesällä 2022 Suomela Camping palveli vilkkaasti toukokuusta lokakuun loppuun asti. Vuoden 2023 keväällä avaamme taas viimeistään toukokuulla ja jatkamme kautta ainakin syyskuun loppuun. 

Mökkien hinnat vaihtelevat henkilömäärän mukaan 50-75 € / 1-4 hlöä, isoin mökki 8 hlöä 110€. Aamiainen tilauksesta, maksetaan erikseen. 

Alue ja sen rakennukset soveltuvat mainiosti myös erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. 
Varauksen sekä tarkemmat tiedot saat soittamalla Suomelan omaan

 numeroon +358 44 445 6960 (24 h touko-syys) tai vaihtoehtoisesti Motelli Nuttulinnan numerostaOuluntie 30 86710 Kärsämäki

Vuokraamme tiloja Kärsämäen kunnalta.