SUOMELA CAMPING

AVAAMME JÄLLEEN TOUKOKUUSSA 


Tervetuloa Suomelan leirintäalueelle!


Kaunis ja idyllinen leirintäalue aivan Kärsämäen kylän kupeessa, metsän laidassa. Meille voit surauttaa suoraan nelostieltä. Alueella on sähköistettyjä ja lämmityspatterilla varustettuja, siistejä satavuotiaita hirsimökkejä, -riihiä ja -aittoja, telttapaikkoja, sekä erilliset paikat karavaanareille. Käytössä on 24/7 yhteiskeittiö ja sekä wc- ja suihkutilat.  Pyykinpesukoneen vuokraus sopimuksesta (hinta 5-10€/h), sekä grillikatos polttopuineen vapaassa käytössä.

Pihapiiristä löytyy myös kahvila (respan aukioloaikojen mukaan), jossa voit nauttia esimerkiksi makeita- ja suolaisia vohveleita, uusi täysmittainen frisbeegolfrata, tennis- sekä lentopallokenttä, hauskoja lokariautoja ratoineen, valaistu kuntorata ja -portaat, sekä mainio puulämmitteinen sauna. Oman saunavuoron voit varata Suomela Campingin vastaanotosta. Leirintäalueen vierestä löydät myös laadukkaan paikallisen leipomokahvila Paakarin Pysäkin, jossa voit sekä lounastaa, että ostaa mukaan paikallisen leivän lisäksi muun muassa paikallisten taiteilijoiden ja käsityötaiturien tuotteita, sekä matkamuistoja. Kauppoihin on leirintäalueelta matkaa noin 500m (K-market) ja 700 m (S-market), sekä Juustoportille 1 km. Osuuspankilla (500m) on myös nostoautomaatti.

Kesällä 2023 Suomela Camping palveli vilkkaasti toukokuusta syyskuun loppuun asti. Kesäkauden avaamme taas viimeistään toukokuulla ja jatkamme kautta syyskuun loppuun. 

Mökkien hinnat vaihtelevat henkilömäärän mukaan 50-75 € / 1-4 hlöä, isoin mökki 8 hlöä 110€. Aamiainen tilauksesta, maksetaan erikseen. 

Alue ja sen rakennukset soveltuvat mainiosti myös erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. 
Mökkivarauksen ja tiedustelut voi tehdä puhelimitse soittamalla +358 40 7063837  Motelli Nuttulinnan numerosta.  Suomela Camping on myös Booking.com:ssa.Ouluntie 30 86710 Kärsämäki

Vuokraamme tiloja Kärsämäen kunnalta.