MOTELLI 

NUTTULINNA

Lämpimästi tervetuloa Nuttuperälle, Motelli Nuttulinnaan.

Motelli Nuttulinna sijaitsee keskellä Suomea, niittyvillan, peltojen ja erämetsien ympäröimänä aivan nelostien kupeessa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kärsämäellä.

Meille voit tulla lepäämään haapojen huminaan pitkän matkan pitimiksi, tai varata majoituksen itsellesi tai seurueellesi pidemmäksikin aikaa. Löydät ainutlaatuisen retrotunnelman, kodinomaisen ympäristön, pehmeät vasta mankeloidut lakanat, sekä herttaisen isäntäväen, joka huolehtii siitä että vieraat saavat syödä ja nukkua hyvin. 

Motelli on rakennettu 50-luvulla alunperin Nuttulan kansakouluksi, jollaisena se ehti toimia 10 vuotta reilun sadan lapsen opinahjona. Motelli Nuttulinna avasi ovensa matkaajille vuonna 1978.
MAJOITU MEILLÄ

Huoneita majoittumista varten on talossamme seitsemän kappaletta. 

Alakerrasta löytyy kaksi 2 hengen huonetta (1. ja 2.) ja yksi kolmen sängyn huone (3,) levitettävän vuodensohvan lisäksi neljännelle tai perheen lapsille. Talon yläkerrassa on pariskunnille ja perheille "Hattuhuone" hyvälaatuisella parivuoteella, yhdellä yksikkövuoteella, levitettävällä vuodesohvalla ja pinnasängyllä varustettuna (4.). Huoneeseen voi majoittua isompikin perhe. Näissä kaikissa huoneistoissa on oma eteinen ja kylpyhuone, sekä makuu-olohuone. 

Huoneisto 5 myös yläkerrassa on uusin ja suurin, n. 50 m2. Se sisältää kolme erillistä yksiötä paikalleenrakennettuine sänkyineen, hyvälaatuisine patjoineen ja pienellä toimistonurkkauksella varustettuina. Yksiöillä on suuri yhteinen kylpyhuone ja tilava oleskeluhuone, sekä jääkaappi ja keittiönurkkaus.

 Nuttulinnan huoneita on kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Katto ja ulkoseinät maalattiin kesällä 2021 ja Motellin ilme piristyi iloisesti auringon keltaiseksi. Kesäaikaan voit majoittua edullisesti myös pihapiirissä sijaitsevissa valloittavissa aitoissa metsästysmökin tyyliin sekä pikkumökissä, jossa vanhan ajan kerrossängyissä majoittuu mukavasti useampikin henkilö. 

Alakerran yhteisessä aulassa on vieraiden vapaassa käytössä oleva jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni, kahvia, teetä ja tuoreita hedelmiä. Seurustelukabinetissa voit oikaista sohvalle alueen lehden pariin tai viettää tovi vieraskirjan matkalaisten tarinoiden kera. Puutunutta selkää voi rentouttaa hierontatuolissa.

Mikäli löylyjä mielit, alakerrasta löydät saunan lempeine löylyineen ja vaaleanpunaisine seinineen. Saunavuoron voit varata etukäteen tai paikan päällä hintaan 15 € / vuoro. Asiakkaiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. Auton pysäköit yksityisellä pysäköintialueella ilmaiseksi.

Lähialueilla voit myös esimerkiksi patikoida ja hiihtää, vuokrata meiltä SUP- lautan lasketellaksesi Pyhäjoen virtauksissa, lähteä kalastus-tai metsästysretkelle  ja varata vaikkapa issikkavaelluksen

Meillä nautit itsetehdystä ja monipuolisesta aamiaisesta. Aamiaispöytämme on kuuluisa vastaleivotuista sämpylöistään ja rieskoistaan, sekä Susannan talon omassa leivinuunissa paistamasta ruisleivästä. Voit myös pakata mukaan pienet eväät matkallesi, sisältyen yöpymisen hintaan. Saapuessanne valmistamme mielellämme teille iltapalaa, esim. suosittu voileipälautanen teen tai kahvin kera 7,50 € hlö.

Nuttulinnassa suosimme luomua, lähitilojen antimia, esimerkiksi käyttämämme lihatuotteet tilaamme Sydänmaan karjatilalta Kärsämäeltä sekä Farmilasta, Juvalta.  Tuoreet kuhat, ahvenet ja herkulliset muikut tulevat meille suoraan paikallisilta kalastajilta.

Iltasella voit nautiskella Nuttulinnan nostalgisessa baarissa limonadia tai kupposen kuumaa, ehkäpä uskaltaudut laulaa lurauttamaan jonkin ikivihreän klassikon karaokessa.
HINNASTO

1 hlö  80 € / yö

2 hlö 110 € / yö

3 hlö 145 € / yö

4 hlö 180 € / yö

5 hlö 210 € / yö

Huone 5

1 hlö 75 €/yö, koko huoneisto 210 € 

 ja kuudes henkilö samassa huoneessa lisävuoteella +35 €.

Mökit

  1. Käytössä kesäisin 60 € per mökki, liinavaatteet käteen ( ja sisältyen)-periaatteella. Jaettu wc ja suihku päätalossa, n. 60-100 askelta. 2-4 hlöä. Mahdollisuus varata oma saunavuoro, 15€.
  2. Aamiaisen voi ostaa Nuttulinnasta erikseen hintaan aikuiset 12,50 € ja lapset 4-12-vuotiaat 8 €, tai tulla omin eväin. Mökeissä jääkaapit ja pieni pöytävarustus, sekä vedenkeitin. Sähkövalo ja valaistus.


Hinta sisältää aamiaisen. Toivomme erikoisruokavalioista/allergioista ilmoitettavan varauksen yhteydessä.

JUHLAT TULOSSA

Nuttulinna sopii loistavasti pienimuotoisten juhlien, toiveidesi mukaisten ohjelmallisten viikonloppujen, kokousten, retriitin tai vaikkapa virkistyspäivien viettoon. 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! 

Meillä on tarjota teille hyvä sauna, kaunis luonto Pyhäjoen varressa, rakkaudella valmistettu ruoka sekä erittäin hyvälaatuinen karaokelaitteisto äänentoistoineen.
Meillä yöpyvät myös lemmikit hintaan 20 € / yö. Kissoille toivomme mukaan oman oleskeluhäkin. 


© Juuso-Oskari Valli 2023

Lisää kuvia Nuttulinnasta sekä päivittäistä menoamme voit seurata Instagramista motellinuttulinna tai Facebookista Nuttulinna

© Tiia-Mari Tervaharju 2022

Nähdään Motelli Nuttulinnassa! 

Jyväskyläntie 1702 86870 Vesikoski