HOTELLI KÄRSÄMÄKI

Hotelli sijaitsee Kärsämäen kunnan omistaman liikekeskuksen toisessa kerroksessa (portaat), nelostien vieressä 15 kilometriä Nuttulinnasta pohjoiseen. 

Vasta remontoiduissa, moderneissa, siisteissä ja tilavissa huoneissa on kaikissa omat wc- ja suihkutilat. Kaikista huoneista löytyy lisäksi upouudet sängyt, naulakot, vaatteiden säilytystilat, taulu-tv ja sohva, jääkaappi, vedenkeitin, kahvia, kaakaota, sekä teetä. Yhteisessä oleskelutilassa on lisäksi asiakkaiden käyttöön jääkaappi pakastelokeroineen, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Asiakkaiden käytössä on myös Kärsämäen kunnan tarjoamana maksuton Wi-Fi.

Aamiaistarjoilu on alakerran Ravintola Juustoportissa ja se sisältyy yöpymisen hintaan. Mikäli olet lähtiessäsi matkalla etelään päin, olet tervetullut aamiaiselle vaihtoehtoisesti Motelli Nuttulinnaan klo 8-10. Ilmoitathan etukäteen mikäli tahdot nauttia aamiaisen Ravintola Juustoportin sijaan Motelli Nuttulinnassa, jotta tiedämme varautua. 

Ravintola Juustoportissa voit hyvin ruokailla aina myöhäiseen iltaan saakka (katso Juustoportin aukioloajat) sekä shoppailla tuliaiset ja matkaeväät. Liikekeskuksesta löydät lisäksi Pentikin ja Alkon myymälät, kauneushoitolan, parturi-kampaamon, kunnanviraston sekä Kärsämäen kunnan kirjaston. Nukkuessasi lataat samalla pysähdyksellä vaikka koko karavaanarikulkueen akut, sillä pysäköintialueella on Suomen kattavin valikoima sähköautojen latauspaikkoja.

Hotellin välittömässä läheisyydessä on vuonna 2019 valmistunut skeittipuisto, sekä koirapuistot pienille ja isoille koirille erikseen. 

Ympärillä on paljon mielenkiintoista nähtävää, eikä "kylällekään" ole montaa askelta kävellen. Kesällä 2022 avattiin myös uusi hieno liikennepuisto lapsille aivan keskustan tuntumaan.
HINNASTO

1 hlö  80 €/ yö

2 hlö 115 €/ yö

3 hlö 155 €/ yö

4 hlö 195 €/ yö

Huoneet ovat valmiina kahdelle hengelle. 

Tähän hintaan toivomme lisäpedit tilattaviksi 1 vrk ennen saapumista.

Meille ovat myös lemmikit tervetulleita hintaan 20 €/ yö. Kissoille toivomme mukaan oman oleskeluhäkin.


Hotellin vastaanotto päivystää etänä 24/7h. Avainten lunastus ohjeistetaan varauksen yhteydessä. 

© On Lähde Oy

 Haapajärventie 1 86710 Kärsämäki